Com funcionem?

Imatge

Intercanvis

Trueque o intercanvis amb moneda social.

Assemblees

El major espai de presa de decisions en importància i en participació són les assemblees mensuals. En elles es discuteixen obertament tots els processos relacionats amb la gestió de l’organització de la xarxa, i les decisions preses, sempre sobre la base de la pràctica del consens -i no de la votació-, són implementades seguidament per la Coordinació i els Grups de Treball.

Tots els usuaris, i també totes les persones que encara no coneixen ni participen de la xarxa i ens volen visitar per conèixer millor la proposta, estan convidades a participar.

Comissions i grups de treball (GT)

Les decisions preses en assemblees: quin tipus de pàgina web crear, quin tipus de moneda social, on i com realitzar la pròxima fira, com editar i gestionar el butlletí, etc., són implementades seguidament per diverses comissions de treball que s’ocupen de diferents àmbits de la xarxa.

A les assemblees, el delegat de la comissió o grup exposa els assoliments i els reptes de cada GT, per tal de poder establir entre tots els seus següents passos i objectius generals.

S’estan creant diferents comissions, algunes ja començ en a fer feina i d’altres necessiten persones que vulguin compartir xarxa, animar-vos !!!

1. Comissions:

La comissió es un grup de treball permanent. Cada NL escull a dues persones per comissió
que s’apuntin a les comissions. Es decideix que la manera de generar les comissions sigui
per necessitat.A partir de les següents comissions, s’aniran generant els grups de
treball en funció de les necessitats.

2. Coordinació i comunicació nuclis-exem-CIC

Assegurar un anell de comunicació entre els Nuclis Locals l’Ecoxarxa i la CIC.
Manteniment del wordpress, de la xarxa social, etc…

Deixa un comentari